01 Julai 2019

SEMINAR SAHAM LENGKAP DENGAN HARGA BERPATUTAN

JADUAL TERKINI SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

Seminar saham dengan pengisian yang paling lengkap dan menyeluruh di Malaysia! Tiada seminar saham lain yang selengkap seminar ini namun dengan yuran yang amat berpatutan.

Seminar yang diiktiraf oleh Bursa Malaysia i sebagai salah satu seminar Invest Syariah.

Disampaikan oleh Haji Faizal Yusup Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad juga subject matter expert InvestSmart anjuran Suruhanjaya Sekuriti. SC dengan Zuhri Zain MSTA hos rancangan Nadi Ekuiti di Bernama TV.

2 hari seminar anda akan belajar semua sekali berkenaan pelaburan di Bursa Malaysia jadi tak perlu ke kelas dan seminar tambahan lagi.

Jangan risau anda berada di tempat yang betul!

Seminar FZTH seterusnya :

13 & 14 Julai - 
di HOTEL IXORA Bandar Perai Jaya
PULAU PINANG


27 & 28 Julai -


di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
Seksyen 7 
BANGI


3 & 4 Ogos :
di GRAND MARGHERITA HOTEL
KUCHING
SARAWAK


24 & 25 Ogos -
di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
Seksyen 7 
BANGI

Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

Seminar From Zero to Hero ini adalah seminar 2 hari dengan pengisian saham yang lengkap yang mana anda boleh menjadi Investor yang berhemah dan Trader yang bijak bila pulang dari seminar tersebut.

Ia menggabungkan 3 segmen
⁃ Basic - Seminar Basic Super Investors
⁃ Intermediate - Woksyop Technical Analysis 
⁃ Advance - Personal Coaching

Ini bermakna sesi PC ada dalam FZTH. Jadi anda tak perlu hadiri PC lagi selepas itu.

######################

SEMINAR INI SESUAI UNTUK SIAPA?
⁃ Pelabur zero atau Newbie
⁃ Pelabur yang dah pergi kelas atau seminar lain tapi masih blur
⁃ Pelabur yang masih rugi walaupun sudah lama melabur di Bursa Malaysia
⁃ Sesipa sahaja yang inginkan pendapatan tambahan

Sila bawa lap top dan kalau boleh bawa broadband sekali kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan. Lap top window based dan punya Software Internet Explorer disarankan. Lap top Apple selalunya tak sesuai.

Jumlah peserta terhad kepada maksima 50 orang sahaja setiap sesi

Anda juga akan mendapat ;
secara percuma 
⁃ Kit program
⁃ Khidmat nasihat FY seumur hidup
⁃ Group WhatsApp Ekslusif SuperTrader
⁃ Tip tip pelaburan saham
⁃ Pembukaan akaun CDS, Trading dan Online percuma. 
⁃ 3 Ebook percuma.
⁃ 3 kali jamuan makan.

Semua ini dengan harga promosi RM1490.00 sahaja. Kemungkinan besar ia akan dinaikkan tak lama lagi. Percayalah seminar FZTH dua hari ini sudah memadai untuk menjadikan anda hero dalam pasaran saham Bursa Malaysia.

######################

DAFTAR SEGERA SEBELUM IA PENUH!

Pendaftaran dibuka sekarang!
Cara mendaftar ;

Bayar yuran anda ke akaun Maybank
ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS

*505103405396*

WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Hajah Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

First come First Serve basis!

• Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
• Yuran CDS RM10.00 dikecualikan bagi semua peserta seminar.

Anda juga akan dapat menjadi ahli eksklusif Supertrader di WhatsApp dimana banyak tip saham yang terkini serta khidmat nasihat berterusan disampaikan.

#################

Apa lagi? Kosongkan jadual anda dan ajak keluarga, kawan-kawan, saudara mara semua datang!

SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA HUBUNGI 0166667430

Hubungi FY di Wasap!

http://personalcoachingsaham.wasap.my/
http://ebooksaham.wasap.my/
http://seminarsaham.wasap.my/
http://videosaham.wasap.my/

KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA.

Faizal Yusup @ FY Al Haj
www.faizalyusup.net
0166667430
DIIA UITM Shah Alam
BBA Finance University Of Nebraska Lincoln
Top Performing Remisier 
Kenanga Investment Bank Berhad
Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia
Speaker Bertauliah InvestSmart
Suruhanjaya Sekuriti
Seminar Saham FZTH kami diiktiraf Bursa Malaysia
Blog saham FY telah melebihi 3.5 juta pengunjung
Penulis 11 buah buku
Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia.

*FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis?

Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements.

Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda?
Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 

Ingin buka platform online Kentrade untuk trading Saham?
Hubungi Ramzie | 0173730513 

Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? 
Hubungi En Yasin | 0193346570 atau Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA.

Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net

Download Ebook Investlah percuma di
http://www.faizalyusup.my/e-book

Beli Ebook Rahsia IPO RM60 dan Rahsia IPO di MITI RM50

WhatsApp Puan Azila 0166641755.

Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya.

Kelas Live Trading Personal Coaching bersama FY di The Curve, Mutiara Damansara diadakan setiap minggu hari bekerja untuk menjadikan anda trader yang bijak dan pelabur yang berhemah.

Kelas Live Trading Crash Course Technical Analysis untuk menjadikan anda penembak tepat trading di Bursa Malaysia.

Hubungi Ramzie 0173730513 untuk menempah tempat anda. Ia diadakan pada hari bekerja setiap minggu.

Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma? WhatsApp kan nama penuh anda kepada 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari!

Jangan risau anda berada di tempat yang betul!


LINK PERKHIDMATAN KAMI ;

Biodata Sifu Faizal Yusup
Apa Itu Saham?
Pelaburan Saham Di Bursa Malaysia
Saya Nak Melabur Saham Tapi…
Pakar Rujuk Pelaburan Saham
Kaedah Momohon Pink Form, IPO Awam, IPO MITI dan Private Placement
Perbezaan IPO Awam Dan IPO MITI
Ebook Panduan Lengkap Memohon IPO di MITI
Cover Letter Permohonan Saham IPO di MITI
Soalan Lazim Mengenai Permohonan IPO di MITI
Apa Itu Akaun CDS
Membuka Akaun CDS
Perkhidmatan Membuka Akaun CDS
Panduan Membuka Akaun Online
Panduan Mencari Mentor Saham
Modal Permulaan Melabur Saham
Pulangan Keuntungan Melabur Saham
Memulakan portfolio pelaburan saham
Onlne VS Khidmat Remisier
Trader VS Investor
Menentukan Status Syariah Saham 
Strategi Pelaburan Saham
Bermain Saham Secara Kontra
Menjana Keuntungan Konsisten Dalam Bursa Malaysia
Panduan Pemilihan Saham 
Panduan Membeli Saham Penny Stocks
Kejatuhan Mendadak Harga Saham
Membaikpulih Portfolio saham
Mencari Ilmu Pelaburan Saham
Woksyop BTX - Online Trader
Personal Coaching
Seminar Saham Super Investor
Testimoni Peserta Seminar Super Investor


    FOLLOW FY di Twitter – twitter.com/afaizalyusup
    ADD FY di Facebook - www.facebook.com/faizalyusupii
    SUBSCRIBE di www.faizalyusup.net bagi mendapatkan artikel-artikel TERKINI mengenai pelaburan saham.

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    25 Jun 2019

    Cara nak mulakan pelaburan saham di Bursa Malaysia



    Jadual Terkini Seminar Saham Paling Lengkap di Malaysia - Seminar Saham From Zero To Hero bersama Haji Faizal Yusup

    13 & 14 Julai - 
    di HOTEL IXORA Bandar Perai Jaya
    PULAU PINANG


    27 & 28 Julai -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI


    3 & 4 Ogos :
    di GRAND MARGHERITA HOTEL
    KUCHING
    SARAWAK

    24 & 25 Ogos -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI

    Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk keterangan lanjut.

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    Bagaimana syt tersenarai di Bursa Malaysia



    Jadual Terkini Seminar Saham Paling Lengkap di Malaysia - Seminar Saham From Zero To Hero bersama Haji Faizal Yusup

    13 & 14 Julai - 
    di HOTEL IXORA Bandar Perai Jaya
    PULAU PINANG


    27 & 28 Julai -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI


    3 & 4 Ogos :
    di GRAND MARGHERITA HOTEL
    KUCHING
    SARAWAK

    24 & 25 Ogos -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI

    Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk keterangan lanjut.

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    13 Jun 2019

    SAHAM IPO DI BURSA MALAYSIA 2018 - 2019

    ANALISA PRESTASI SAHAM IPO DI BURSA MALAYSIA



    Berikut adalah analisa prestasi saham-saham IPO yang disenaraikan di Bursa sejak tahun lalu...

    Boleh dikatakan semua naik pada hari penyenaraiannya kecuali 2 yang turun...

    Selepas setahun 9 kaunter turun dan beberapa saham tidak berubah dan sedikit yang masih tinggi harganya...

    Kesimpulannya jual jer pada hari penyenaraian dan pohon IPO yang lain pula...

    Nak belajar semua ini jemputlah datang ke seminar saham FZTH bersama FY...

    JADUAL TERKINI FY

    KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING

    KELAS LIVE TRADING PC diadakan di The Curve, Mutiara Damansara dari jam 9 pagi hingga 5:30 petang. Yurannya ialah RM900.

    Berminat hubungi Ramzie 0173730513 untuk menempah tempat anda.

    Tarikh terdekat akan diberitahu kemudian.

    SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

    2 hari seminar yang mana anda akan belajar semua sekali berkenaan pelaburan di Bursa Malaysia jadi tak perlu ke kelas dan seminar tambahan lagi.

    Jangan risau anda berada di tempat yang betul!

    Seminar FZTH seterusnya :

    SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO (FZTH)” JUN - OGOS*

    *JUN 2019-*

    *FZTH BANGI*
    TARIKH : 29 & 30 JUN 2019
    di DEWAN DATO MOHD FADZILAH KAMSAH (DIFKA)
    Seksyen 7, Bangi

    *JULAI 2019*

    *FZTH PENANG*
    TARIKH : 13 & 14 JULAI 2019
    di HOTEL IXORA
    Bandar Perai Jaya
    Perai, Penang

    *OGOS 2019*

    *FZTH KUCHING*
    TARIKH. : 3 & 4 OGOS 2019
    di GRAND MARGHERITA HOTEL, KUCHING

    Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.


    Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk tujuan pendaftaran.

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    12 Jun 2019

    MACAM-MACAM ADA DALAM SEMINAR SAHAM FZTH



    Jadual Terkini Seminar Saham Paling Lengkap di Malaysia - Seminar Saham From Zero To Hero bersama Haji Faizal Yusup

    13 & 14 Julai - 
    di HOTEL IXORA Bandar Perai Jaya
    PULAU PINANG


    27 & 28 Julai -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI


    3 & 4 Ogos :
    di GRAND MARGHERITA HOTEL
    KUCHING
    SARAWAK

    24 & 25 Ogos -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI

    Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk keterangan lanjut.

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    11 Jun 2019

    BUAT UNTUNG MELABUR SAHAM PENNY STOCK

    BUAT UNTUNG MELABUR SAHAM PENNY STOCK

    Sebenarnya ramai juga yang membeli saham 20 sen, 30 sen, 40 sen saham saham penny stock tapi akhirnya jatuh sampai tinggal 1-2 sen malah ada yang dinyahsenaraikan sama sekali.

    Di negara ini perkara ini sering berlaku tidak seperti di Amerika dimana saham saham cap ayam akan dikeluarkan segera dari Papan Dow Jones mahupun Nesdaq bagi memelihara kepentingan pelaburnya. Di Bursa Malaysia semuanya bercampur aduk umpama rojak. Kita kena ada ilmu bagi mengasingkan antara saham yang bagus dengan yang tak bagus.

    Pun begitu kalau anda ada duit yang hendak dibuang anda boleh membeli saham saham bawah 10 sen ini dan simpannya untuk satu jangkamasa. Kalau anda bernasib baik ia mungkin mengambil masa yang sekejap sebelum ia naik tapi sebalik ia juga boleh mengambil masa bertahun lamanya. Tapi pulangannya pula beratus malah beribu peratus sepertimana yang pernah berlaku kepada Priva, XOX, Ifcamsc, Kbunai dan banyak lagi.

    Kalau nasib tak baik burnlah duit kita tu sebab saham tu suspended dan dinyahsenaraikan sepertimana Patimas, Keywest dan sebagainya…

    Kenapa dan bagaimana kita nak buat duit melabur saham begini?

    Kebaikannya ialah saham murah begini mudah dimanipulasi oleh sindiket.

    Oleh itu carilah saham bawah 10 sen malah bawah 5 sen lebih baik kerana risikonya cuma 5 sen tapi kalau ia naik pasti pulangannya berbaloi! Jumlah sahamnya pula kecil bawah 500 juta unit contohnya, kemudian saham milik Cina lebih baik.

    Dari segi cartanya ia mendatar sekian lama jadi kalau nak cepat untung tunggu sampai volumnya sampai. Bila ini berlaku balunnnn!!!

    TAPI ingat high risk high return tapi high risk high loss jugak. Hanya untuk trader yang hebat dan faham apa yang FY maksudkan ini.

    FY Al Haj

    JADUAL TERKINI FY

    KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING

    KELAS LIVE TRADING PC  diadakan di The Curve, Mutiara Damansara dari jam 9 pagi hingga 5:30 petang. Yurannya ialah RM900.

    Berminat hubungi Ramzie 0173730513 untuk menempah tempat anda.

    Tarikh terdekat akan diberitahu kemudian.

    SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO
    2 hari seminar yang mana anda akan belajar semua sekali berkenaan pelaburan di Bursa Malaysia jadi tak perlu ke kelas dan seminar tambahan lagi.
    Jangan risau anda berada di tempat yang betul!

    Jadual Terkini Seminar Saham Paling Lengkap di Malaysia - Seminar Saham From Zero To Hero bersama Haji Faizal Yusup

    13 & 14 Julai - 
    di HOTEL IXORA Bandar Perai Jaya
    PULAU PINANG


    27 & 28 Julai -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI


    3 & 4 Ogos :
    di GRAND MARGHERITA HOTEL
    KUCHING
    SARAWAK

    24 & 25 Ogos -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI

    Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

    Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk tujuan pendaftaran.

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    27 Mei 2019

    IPO AWAM MESTRON DAN HPMT

    NEW IPO LISTING

    MESTRON HOLDINGS BERHAD
    ACE Market

    Price : RM 0.16
    Opening date of applications : 23/5/2019
    Closing date : 3/6/2019
    Balloting date : 10/6/2019 
    Listing date : 18/6/2019

    * Principally involved in manufacturing of steel poles comprising standard street light poles, decorative light poles and specialty poles and trading of outdoor lighting products.

    http://www.mestron.com.my/

    Can apply via form, ATM machine and Online Banking

    ############################################

    NEW IPO LISTING

    HPMT
    MAIN Market

    Price : RM 0.56
    Opening date of applications : 17/5/2019
    Closing date : 29/5/2019
    Balloting date : 31/5/2019 
    Listing date : 12/6/2019

    * Principally engaged in manufacturing and distribution of cutting tools, trading of third party cutting tools, supporting equipment and accessories for metalworking as well as provision of PVD coating services.

     https://www.hpmt-industries.com/home/

    Can apply via form, ATM machine and Online BankingNEW IPO LISTING

    www.faizalyusup.net

    ' style='padding: 0; border: none;'/>

    25 April 2019

    BELAJAR SAHAM DENGAN FAIZAL YUSUP JADUAL JUN-OGOS 2019

    JADUAL TERKINI SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

    Seminar saham dengan pengisian yang paling lengkap dan menyeluruh di Malaysia! Tiada seminar saham lain yang selengkap seminar ini namun dengan yuran yang amat berpatutan.

    Seminar yang diiktiraf oleh Bursa Malaysia i sebagai salah satu seminar Invest Syariah.

    Disampaikan oleh Haji Faizal Yusup Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad juga subject matter expert InvestSmart anjuran Suruhanjaya Sekuriti. SC dengan Zuhri Zain MSTA hos rancangan Nadi Ekuiti di Bernama TV.

    2 hari seminar anda akan belajar semua sekali berkenaan pelaburan di Bursa Malaysia jadi tak perlu ke kelas dan seminar tambahan lagi.

    Jangan risau anda berada di tempat yang betul!

    Seminar FZTH seterusnya :

    27 & 28 Julai -
    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI

    13 & 14 Julai - 
    di HOTEL IXORA Bandar Perai Jaya
    PULAU PINANG

    3 & 4 Ogos :
    di GRAND MARGHERITA HOTEL
    KUCHING
    SARAWAK


    24 & 25 Ogos -

    di Dewan Dato Mohd Fadzilah Kamsah (DIFKA)
    Seksyen 7 
    BANGI

    Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

    Seminar From Zero to Hero ini adalah seminar 2 hari dengan pengisian saham yang lengkap yang mana anda boleh menjadi Investor yang berhemah dan Trader yang bijak bila pulang dari seminar tersebut.

    Ia menggabungkan 3 segmen
    ⁃ Basic - Seminar Basic Super Investors
    ⁃ Intermediate - Woksyop Technical Analysis 
    ⁃ Advance - Personal Coaching

    Ini bermakna sesi PC ada dalam FZTH. Jadi anda tak perlu hadiri PC lagi selepas itu.

    ######################

    SEMINAR INI SESUAI UNTUK SIAPA?
    ⁃ Pelabur zero atau Newbie
    ⁃ Pelabur yang dah pergi kelas atau seminar lain tapi masih blur
    ⁃ Pelabur yang masih rugi walaupun sudah lama melabur di Bursa Malaysia
    ⁃ Sesipa sahaja yang inginkan pendapatan tambahan

    Sila bawa lap top dan kalau boleh bawa broadband sekali kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan. Lap top window based dan punya Software Internet Explorer disarankan. Lap top Apple selalunya tak sesuai.

    Jumlah peserta terhad kepada maksima 50 orang sahaja setiap sesi

    Anda juga akan mendapat ;
    secara percuma 
    ⁃ Kit program
    ⁃ Khidmat nasihat FY seumur hidup
    ⁃ Group WhatsApp Ekslusif SuperTrader
    ⁃ Tip tip pelaburan saham
    ⁃ Pembukaan akaun CDS, Trading dan Online percuma. 
    ⁃ 3 Ebook percuma.
    ⁃ 3 kali jamuan makan.

    Semua ini dengan harga promosi RM1490.00 sahaja. Kemungkinan besar ia akan dinaikkan tak lama lagi. Percayalah seminar FZTH dua hari ini sudah memadai untuk menjadikan anda hero dalam pasaran saham Bursa Malaysia.

    ######################

    DAFTAR SEGERA SEBELUM IA PENUH!

    Pendaftaran dibuka sekarang!
    Cara mendaftar ;

    Bayar yuran anda ke akaun Maybank
    ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS

    *505103405396*

    WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Hajah Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

    First come First Serve basis!

    • Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
    • Yuran CDS RM10.00 dikecualikan bagi semua peserta seminar.

    Anda juga akan dapat menjadi ahli eksklusif Supertrader di WhatsApp dimana banyak tip saham yang terkini serta khidmat nasihat berterusan disampaikan.

    #################

    Apa lagi? Kosongkan jadual anda dan ajak keluarga, kawan-kawan, saudara mara semua datang!

    WhatsApp 0166667430 kalau nak masuk group saham FY!

    Perkhidmatan FY di Wasap! Kasi wasap jer!!!

    http://personalcoachingsaham.wasap.my/
    http://ebooksaham.wasap.my/
    http://seminarsaham.wasap.my/
    http://videosaham.wasap.my/

    Pasti berbaloi!

    ' style='padding: 0; border: none;'/>