08 April 2017

SAHAM TERBITAN AWAM BARU - EVERSAFE RUBBER DIBUKA UNTUK PERMOHONAN




IPO Eversafe Rubber Berhad dibuka untuk pemohonan kepada pelabur awam.
Tarikh Buka - 31 March 2017
Tarikh Tutup - 10 April 2017 ham 5:00 petang
Tarikh Penyenaraian - 21 April 2017

Harga Par - 25 sen
Harga Tawaran - 36 sen

Balunnn! Jangan tak balunnn!!!



Ini dia seminar saham wajib bagi pelabur saham di Bursa Malaysia... Datang 2 hari cukup untuk jadi Investor yang hebat dan trader yang pantas dengan khidmat nasihat berterusan di WhatsApp sehingga anda pandai!

Yurannya berbaloi... 
Speaker berlesen, berkelayakan dan berpengalaman...
Khidmat nasihat dan tip saham berterusan di WhatsApp...
Ebook saham percuma...
Modul percuma...
CDS dan akaun trading online percuma...
Makan dan minum disediakan...
Dan banyak lagi!


Jemputlah datang! Pasti berbaloi!!!

Berikut ini adalah jadual FY yang terkini.

#########################################

SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

*Sabtu Ahad 22 & 23 April*
Dewan Inspirasi Fadzilah Kamsah Seksyen 7, BANGI

*Sabtu Ahad 20 & 21 May*
Hotel Ixora, Seberang Prai, PENANG

Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

KANDUNGAN SEMINAR 2 HARI FROM ZERO TO HERO BERSAMA FY

Pengenalan kepada pelaburan
Analisis alternatif pelaburan di Malaysia
Kebaikan melabur saham.
Tinjauan Ekonomi Malaysia
Alternatif Pelaburan di Malaysia
⁃ Hartanah
⁃ Saham Amanah
⁃ Saham
⁃ Forex dll
Direct atau Indirect Investment?
Permulaan syt Sdn Bhd ke Berhad
Apa itu par value
Perihal dividen
Pendapatan Pasif vs Aktif
Modal pelaburan yang optimum
Memilih Broker
Memilih Remisier atau Dealer
Memilih Remisier terbaik
Memilih online platform terbaik
Membuka akaun CDS, Trading dan Trading Online
Memilih akaun CDS Individu atau Nominee
CDS Konvensional atau Islamik
Membuka akaun CDS
Kaedah dan keperluan
Pendaftaran Online Platform
Tinjauan Online Platform Kentrade yang komprehensif
Menjalankan transaksi pembelian dan penjualan saham.
Apa itu Bursa?
Apa itu KLCI?
Bagaimana syt tersenarai di Bursa?
Apa itu IPO?
Kenapa syt terbitkan IPO?
Buat duit dengan IPO awam
Buat duit dengan IPO di MITI
Buat duit dengan IPO Private Placements.
Bagaimana FV IPO dikira
Bagaimanakah prosesnya?
Menjadi Trader atau Investor
Mencari ilmu pelaburan saham
Mencari mentor saham
Mencari Kursus, Seminar saham terbaik
Pelaburan saham di Bursa Malaysia
Produk dalam Bursa
Kategori
Produk syariah dan non syariah
Peraturan Bursa yang perlu kita tahu
Settlement
Kos melabur saham
Buat duit melabur saham di pasaran terbuka
Siapa anda? Investor atau Trader
Memulakan portfolio pelaburan saham di Bursa
Melakukan analisis dan penyelidikan
Penggunaan Online Platform yang efektif
Strategi dan kaedah membina portfolio yang kukuh dan menguntungkan
Menilai harga saham
Analisis dan strategi pelaburan
Top Bottom Approach
Analisis Sentimen
Analisis Asas dan Kewangan
Analisis Teknikal
Analisis Kuantitatif
Kelebihan Mosiac Theory
Analisis dan strategi lain yang berkesan di Bursa Malaysia
Strategi Pemilihan saham IMANTAP
Timing pembelian dan penjualan saham
Penggunaan Analisa Teknikal serta indikator-indikator pasaran.
Dan banyak lagi...

#########################################

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING

KANDUNGAN KELAS

Sejarah Bursa Malaysia
Analisis dan strategi pelaburan
Top Bottom Approach
Analisis Sentimen
Analisis Fundamental
Analisis Financial
Analisis Teknikal
Analisis Kuantitatif
Kelebihan Mosiac Theory
Analisis dan strategi lain yang berkesan di Bursa Malaysia
Strategi Pemilihan saham IMANTAP
Timing pembelian dan penjualan saham
Penggunaan Analisa Teknikal serta indikator-indikator pasaran.
Dan banyak lagi...

Dijalankan setiap minggu pada hari bekerja. Sesi terdekat ialah pada ;

*Selasa 11 April 2017*
*Selasa 18 April 2017*
*Selasa 25 April 2017*

#########################################

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING ADVANCE TA

KANDUNGAN KELAS

First Section: Theory
Philosophy of TA
Chart Construction
Concept of Trend
Chart Pattern in Malaysian Case
Exercise 1: Do-It-Yourself
Moving Average
Indicator – ADX, MACD
Exercise 2: Do-It-Yourself
Second Section: Practical
Creating Filter
Creating Trading System
System 1: MTFMACD
Exercise 3: Backtest-It-Yourself
System 2: ADXMACD
Exercise 4: Backtest -It-Yourself
Building Watchlist Exercise

Sesi terdekat ialah pada ;

*Khamis 13 April 2017*

Anda cuma perlu menghubungi Encik Ramzi 0173730513 untuk menempah tempat duduk anda.

Yuran masih RM900 untuk kelas sehari.

#########################################

Pendaftaran dibuka sekarang!


Cara mendaftar ;
Masukkan yuran anda ke akaun Maybank


ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS
505103405396

WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Puan Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

First come First Serve basis!

• Sila bawa lap top bersama dan broadband bersama kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan. Lap top Window base disarankan.
• Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
• Yuran CDS RM10.60 dikecualikan bagi semua peserta seminar.
• 3 ebook saham karya FY juga diberikan secara percuma!

Anda juga akan dapat menjadi ahli eksklusif Supertrader di WhatsApp dimana banyak tip saham yang terkini serta khidmat nasihat berterusan disampaikan.

#########################################

Apa lagi kosongkan jadual anda dan ajak kawan-kawan, saudara mara semua datang! Ramai yang telah belajar dan berjaya dalam pelaburan saham menghadiri kelas FY ini. Anda? Bila lagi?

Lokasi lain akan diberitahu kelak.

' style='padding: 0; border: none;'/>

29 Mac 2017

SEMINAR SAHAM LENGKAP FROM ZERO TO HERO!



Ini dia seminar saham wajib bagi pelabur saham di Bursa Malaysia... Datang 2 hari cukup untuk jadi Investor yang hebat dan trader yang pantas dengan khidmat nasihat berterusan di WhatsApp sehingga anda pandai!

Yurannya berbaloi... 
Speaker berlesen, berkelayakan dan berpengalaman...
Khidmat nasihat dan tip saham berterusan di WhatsApp...
Ebook saham percuma...
Modul percuma...
CDS dan akaun trading online percuma...
Makan dan minum disediakan...
Dan banyak lagi!


Jemputlah datang! Pasti berbaloi!!!

Berikut ini adalah jadual FY yang terkini.

#########################################

SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

*Sabtu Ahad 22 & 23 April*
Dewan Inspirasi Fadzilah Kamsah Seksyen 7, BANGI

*Sabtu Ahad 20 & 21 May*
Hotel Ixora, Seberang Prai, PENANG

Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

KANDUNGAN SEMINAR 2 HARI FROM ZERO TO HERO BERSAMA FY

Pengenalan kepada pelaburan
Analisis alternatif pelaburan di Malaysia
Kebaikan melabur saham.
Tinjauan Ekonomi Malaysia
Alternatif Pelaburan di Malaysia
⁃ Hartanah
⁃ Saham Amanah
⁃ Saham
⁃ Forex dll
Direct atau Indirect Investment?
Permulaan syt Sdn Bhd ke Berhad
Apa itu par value
Perihal dividen
Pendapatan Pasif vs Aktif
Modal pelaburan yang optimum
Memilih Broker
Memilih Remisier atau Dealer
Memilih Remisier terbaik
Memilih online platform terbaik
Membuka akaun CDS, Trading dan Trading Online
Memilih akaun CDS Individu atau Nominee
CDS Konvensional atau Islamik
Membuka akaun CDS
Kaedah dan keperluan
Pendaftaran Online Platform
Tinjauan Online Platform Kentrade yang komprehensif
Menjalankan transaksi pembelian dan penjualan saham.
Apa itu Bursa?
Apa itu KLCI?
Bagaimana syt tersenarai di Bursa?
Apa itu IPO?
Kenapa syt terbitkan IPO?
Buat duit dengan IPO awam
Buat duit dengan IPO di MITI
Buat duit dengan IPO Private Placements.
Bagaimana FV IPO dikira
Bagaimanakah prosesnya?
Menjadi Trader atau Investor
Mencari ilmu pelaburan saham
Mencari mentor saham
Mencari Kursus, Seminar saham terbaik
Pelaburan saham di Bursa Malaysia
Produk dalam Bursa
Kategori
Produk syariah dan non syariah
Peraturan Bursa yang perlu kita tahu
Settlement
Kos melabur saham
Buat duit melabur saham di pasaran terbuka
Siapa anda? Investor atau Trader
Memulakan portfolio pelaburan saham di Bursa
Melakukan analisis dan penyelidikan
Penggunaan Online Platform yang efektif
Strategi dan kaedah membina portfolio yang kukuh dan menguntungkan
Menilai harga saham
Analisis dan strategi pelaburan
Top Bottom Approach
Analisis Sentimen
Analisis Asas dan Kewangan
Analisis Teknikal
Analisis Kuantitatif
Kelebihan Mosiac Theory
Analisis dan strategi lain yang berkesan di Bursa Malaysia
Strategi Pemilihan saham IMANTAP
Timing pembelian dan penjualan saham
Penggunaan Analisa Teknikal serta indikator-indikator pasaran.
Dan banyak lagi...

#########################################

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING

KANDUNGAN KELAS

Sejarah Bursa Malaysia
Analisis dan strategi pelaburan
Top Bottom Approach
Analisis Sentimen
Analisis Fundamental
Analisis Financial
Analisis Teknikal
Analisis Kuantitatif
Kelebihan Mosiac Theory
Analisis dan strategi lain yang berkesan di Bursa Malaysia
Strategi Pemilihan saham IMANTAP
Timing pembelian dan penjualan saham
Penggunaan Analisa Teknikal serta indikator-indikator pasaran.
Dan banyak lagi...

Dijalankan setiap minggu pada hari bekerja. Sesi terdekat ialah pada ;

*Selasa 11 April 2017*
*Selasa 18 April 2017*
*Selasa 25 April 2017*

#########################################

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING ADVANCE TA

KANDUNGAN KELAS

First Section: Theory
Philosophy of TA
Chart Construction
Concept of Trend
Chart Pattern in Malaysian Case
Exercise 1: Do-It-Yourself
Moving Average
Indicator – ADX, MACD
Exercise 2: Do-It-Yourself
Second Section: Practical
Creating Filter
Creating Trading System
System 1: MTFMACD
Exercise 3: Backtest-It-Yourself
System 2: ADXMACD
Exercise 4: Backtest -It-Yourself
Building Watchlist Exercise

Sesi terdekat ialah pada ;

*Khamis 13 April 2017*

Anda cuma perlu menghubungi Encik Ramzi 0173730513 untuk menempah tempat duduk anda.

Yuran masih RM900 untuk kelas sehari.

#########################################

Pendaftaran dibuka sekarang!


Cara mendaftar ;
Masukkan yuran anda ke akaun Maybank


ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS
505103405396

WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Puan Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

First come First Serve basis!

• Sila bawa lap top bersama dan broadband bersama kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan. Lap top Window base disarankan.
• Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
• Yuran CDS RM10.60 dikecualikan bagi semua peserta seminar.
• 3 ebook saham karya FY juga diberikan secara percuma!

Anda juga akan dapat menjadi ahli eksklusif Supertrader di WhatsApp dimana banyak tip saham yang terkini serta khidmat nasihat berterusan disampaikan.

#########################################

Apa lagi kosongkan jadual anda dan ajak kawan-kawan, saudara mara semua datang! Ramai yang telah belajar dan berjaya dalam pelaburan saham menghadiri kelas FY ini. Anda? Bila lagi?

Lokasi lain akan diberitahu kelak.

' style='padding: 0; border: none;'/>

15 Mac 2017

SEMAKAN KEPUTUSAN IPO DI MITI - EVERSAFE RUBBER BERHAD TELAH DIBUKA


No automatic alt text available.

KEPUTUSAN PERMOHONAN SAHAM IPO DI MITI EVERSAFE RUBBER BERHAD TELAH KELUAR!

Kepada pelabur yang memohon saham IPO EVERSAFE di MITI, keputusannya telahpun keluar. Saham pada harga par value 25 sen itu ditawarkan pada harga 36 sen.

Tahukah anda yang anda boleh buat duit melalui pelaburan saham IPO di MITI ini.

Anda tak tahu bagaimana caranya iuntuk memohon dan mendapatkan saham-saham IPO ini?

FY ada kongsikan cara dan kaedahnya dalam seminar saham FZTH yang FY jalankan. Jemputlah datang!

FY
www.faizalyusup.net

BERITA BAIK BUAT PELABUR SAHAM DI UTARA!

FY akan ke PULAU PINANG MEI INI!

Berikut ini adalah jadual FY yang terkini.

#################

SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

*Sabtu Ahad 18 dan 19 Mac* - Dewan Inspirasi Fadzilah Kamsah Seksyen 7, BANGI
*Sabtu Ahad 22 & 23 April*
Dewan Inspirasi Fadzilah Kamsah Seksyen 7, BANGI

*Sabtu Ahad 20 & 21 May*
Hotel Ixora, Sebarang Prai, PENANG


Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

###############

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING

pula jalankan seperti biasa pada hari bekerja. Sesi terdekat ialah pada ;


*Khamis 23 Mac 2017*

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING ADVANCE TA

*Khamis 16 Mac 2017*
Anda cuma perlu menghubungi Encik Ramzi 0173730513 untuk menempah tempat duduk anda.
Yuran masih RM900 untuk kelas sehari.

################

Pendaftaran dibuka sekarang!

Cara mendaftar ;


Deposit yuran anda ke akaun Maybank
ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS

505103405396

WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Puan Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

First come First Serve basis!

• Sila bawa lap top bersama dan broadband bersama kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan.
• Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
• Yuran CDS RM10.60 dikecualikan bagi semua peserta seminar.
• 3 ebook saham karya FY juga diberikan secara percuma!


Anda juga akan dapat menjadi ahli eksklusif Supertrader si WhatsApp dimana banyak tip saham yang terkini serta khidmat nasihat berterusan disampaikan.

#################

Apa lagi kosongkan jadual anda dan ajak kawan-kawan, saudara mara semua datang!

Tempat lain akan diberitahu kelak.

' style='padding: 0; border: none;'/>

10 Mac 2017

PERMOHONAN IPO ECO WORLD INTERNATIONAL BERHAD DIBUKA!



IPO ECO WORLD INTERNATIONAL BERHAD


Opening of application 09 Mar 2017
Closing of application 20 Mar 2017
Balloting of application 22 Mar 2017
Allotment of IPO shares to successful applicants 30 Mar 2017
Tentative listing date 03 Apr 2017

www.faizalyusup.net

' style='padding: 0; border: none;'/>

09 Mac 2017

FY AKAN BERSEMINAR DI SABAH1



SEMINAR FROM ZERO TO HERO

Seminar Saham 2 hari From Zero to Hero bersama FY pada 11 dan 12 Mac 2017 di TH Hotel, KOTA KINABALU, SABAH. Deposit RM1490.00 ke akaun Maybank Advance Forward 5051 0340 5396 dan berikan nama, no hp serta alamat emel kepada Puan Azila di 016 664 1 755 untuk menempah tempat anda.

Jemputlah datang kerana kalau terlepas FY akan hanya ke Sabah tahun depan...

FY

' style='padding: 0; border: none;'/>

25 Februari 2017

ANDA SERIUS INGIN MELABUR SAHAM DAN MENJANA KEUNTUNGAN DARINYA?


ANDA SERIUS MELABUR SAHAM? 

Cuba jawab soalan FY ini...


Kalau anda benar-benar serius...
⁃ Kenapa anda beli saham syarikat yang rugi sedangkan anda boleh membeli syarikat yang untung?
⁃ Kenapa anda beli syarikat yang untung sedikit sedangkan anda boleh membeli syarikat yang margin keuntungannya lebih banyak?
⁃ Kenapa anda membeli syarikat yang gemuk yang sukar untuk bergerak sedangkan anda boleh membeli syarikat yang kurus lagi ringan?
⁃ Kenapa anda membeli syarikat yang sedang menurun sedangkan anda boleh boleh membeli syarikat yang sedang menaik carta pergerakan harganya?
⁃ Kenapa anda membeli saham yang tidak memberi sebarang pulangan dividen sedangkan dah boleh membeli saham yang memberi dividen?


Betul ke anda serius nie?
Nampak macam main-main jer...

⁃ Kenapa anda membeli saham tetapi anda tidak cut loss bila harga saham itu turun di bawah harga supportnya?
⁃ Kenapa anda membeli saham di tengah-tengah bukan di paras support mahupun pada paras melepasi resistancenya?
⁃ Kenapa anda membeli saham cap ayam?
⁃ Kenapa anda membeli saham waran sedangkan saham waran itu hendak lupus tarikhnya?

Betul ke anda tahu apa yang anda buat nie? Betul ke anda tahu cara melabur yang optimis dengan analisa dan strategi yang berkesan?

Betul ke anda serius ni?

⁃ Kenapa anda beli saham blue chips mudah menyimpannya untuk mendapat pulangan 20% dalam masa 2 tahun sedangkan amda boleh beli saham smallcap yang bagus dan dapat pulangan lebih 300% dalam jangkamasa yang sama?
⁃ Kenapa anda menyimpan saham-saham yang rugi dalam portfolio pelaburan anda?
⁃ Kenapa itu kenapa ini?


Macam nilah kalau anda serius nak menjadikan pelaburan saham di Bursa Malaysia sebagai pendapatan pasif anda carilah FY. Biar FY kongsikan caranya...

FY
0166667430

FY akan berada di lokasi-lokasi berikut...

SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO

*Sabtu Ahad 4 dan 5 Mac* -Hotel Grand Blue Wave, JOHOR BAHRU
*Sabtu Ahad 11 dan 12 Mac* - TH Hotel, KOTA KINABALU
*Sabtu Ahad 18 dan 19 Mac* - Dewan Inspirasi Fadzilah Kamsah Seksyen 7, BANGI


Yuran masih RM1490 untuk seminar lengkap 2 hari.

###############

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING
pula jalankan seperti biasa pada hari bekerja. Sesi terdekat ialah pada ;


*Selasa 28 Feb 2017*
*Selasa 7 Mac 2017*

*Selasa 14 Mac 2017*

KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING ADVANCE TA

*Khamis 16 Feb 2017*

Anda cuma perlu menghubungi Encik Ramzi 0173730513 untuk menempah tempat duduk anda.
Yuran masih RM900 untuk kelas sehari.

################

Pendaftaran dibuka sekarang!

Cara mendaftar ;


Deposit yuran anda ke akaun MAYBANK

ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS

505103405396

WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Puan Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

First come First Serve basis!

• Sila bawa lap top bersama dan broadband bersama kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan.
• Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
• Yuran CDS RM10.60 dikecualikan bagi semua peserta seminar.
• 3 ebook saham karya FY juga diberikan secara percuma!


Anda juga akan dapat menjadi ahli eksklusif Supertrader si WhatsApp dimana banyak tip saham yang terkini serta khidmat nasihat berterusan disampaikan.

#################

Apa lagi kosongkan jadual anda dan ajak kawan-kawan, saudara mara semua datang!




Lokasi lain akan diberitahu kelak.

' style='padding: 0; border: none;'/>

15 Februari 2017

IPO DI MITI - ADVANCECON HOLDINGS BERHAD

IPO di MITI. ADVANCECON BHD. 

Balunnnn!!!
Jangan tanya kenapa tiada di ATM, jangan tanya kenapa tak ada dalam Maybank2U dll sebab permohonan hanya dibuka di MITI buat masa ini... Permohonan dibuka hari ini...

Hantar dokumen lengkap sebelum atau pada 20 Feb.

Harga tawaran 63 sen dan status syariah saham ini masih belum ditentukan lagi.
Jangan tanya macamana nak apply,

Sebab boleh baca kat blog www.faizalyusup.net atau beli ebook MITI FY atau datang seminar FZTH FY... FY kongsikan caranya.


Image may contain: text

Image may contain: text

' style='padding: 0; border: none;'/>

20 Januari 2017

APA ITU SETTLEMENT?

NOTA BURSA

APA ITU SETTLEMENT?

Bila ada membeli mana-mana saham di Bursa Malaysia, maka anda perlu membayar saham pembelian anda itu dalam jangkamasa 3 hari bekerja.


*Membeli saham*
Sekiranya anda client FY, anda boleh membeli saham-saham di Bursa Malaysia samaada melalui Platform Kentrade atau dengan menghubungi FY.
Settement di Bursa adalah seperti berikut;
T - Transaction Day atau Hari Transaksi dijalankan.
T+3 - Transaction day + 3 working days / Hari Transaksi + 3 hari bekerja | Kontrak matang dan perlu dibayar. Anda juga boleh membayar pada T+1 dan T+2.
T+4 - Hari Paksa Jual. Andai saham tidak dibayar maka saham tersebut akan dipaksa jual oleh pihak broker.

*Cara pembayaran*

Bagi client FY di Kenanga anda boleh samaada -

⁃ Bayar di Kaunter di Kenanga
⁃ Bayar melalui Jom Pay di Platform Kentrade
⁃ Bayar melalui Bank Maybank, Public Bank dan CIMB.


No akaun Kenanga Investment Bank Berhad di ;
Maybank
5140 1162 0167
Maybank Islamic
5643 5150 7004
CIMB
8000 55 2392
Public Bank
3999 2038 21


Setelah memasukkan duit tersebut sila wasap slip pembayaran kepada En Yasin 0193346570 untuk pihak kami claim duit tersebut untuk dimasukkan ke dalam akaun trust anda di Kenanga. Pastikan no ID client anda dicatat bersama.
*Menjual Saham*
T - Transaction Day atau Hari Transaksi dijalankan.
T+3 - Transaction day + 3 working days / Hari Transaksi + 3 hari bekerja | Kontrak matang dan cek akan keluar.

Cek ini samaada dimasukkan terus ke dalam akaun bank komersial anda @ akaun trust di Kenanga @ digunakan untuk membayar saham lain yang anda beli. Semua ini adalah berdasarkan arahan anda.
Wasap En Yasin 0193346570 mengenainya.
Itulah makna Settlement di Bursa.
FY
PS - SILA SIMPAN NOTA PENTING INI!
JADUAL TERKINI FY
Berikut ini adalah jadual FY bermula tahun 2017 ini.
SEMINAR SAHAM SUPER INVESTORS (BASIC)
Sabtu 21 Jan 2017
Bangunan Lembaga Getah Asli
Kuala Lumpur
9:00 pagi - 5:00 petang

Yuran masih RM490 untuk seminar sehari.
#################
SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO
Sabtu Ahad 4 dan 5 Feb - KUCHING
Selasa Rabu 21 dan 22 Feb - BANGI
Sabtu Ahad 4 dan 5 Mac - JOHOR BAHRU
Sabtu Ahad 11 dan 12 Mac - KOTA KINABALU
Selasa Rabu 21 dan 22 Mac - BANGI

Yuran masih RM1490 untuk seminar 2 hari.
###############
KELAS LIVE TRADING PERSONAL COACHING
pula jalankan seperti biasa pada hari bekerja. Sesi terdekat ialah pada ;

*Khamis 26 Jan 2017*
*Selasa 31 Jan 2017*

Anda cuma perlu menghubungi Encik Ramzi 0173730513 untuk menempah tempat duduk anda.
Yuran masih RM900 untuk kelas sahari.
################
Pendaftaran dibuka sekarang!
Cara mendaftar ;

Deposit yuran anda ke akaun Maybank
ADVANCE FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS

505103405396
WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Puan Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!
First come First Serve basis!
• Sila bawa lap top bersama dan broadband bersama kerana dikhuatiri wifi di lokasi perlahan.
• Bawa ic dan penyata bank kalau berhasrat untuk buka akaun CDS bersama FY.
• Yuran CDS RM10.60 dikecualikan bagi semua peserta seminar.
• 3 ebook saham karya FY juga diberikan secara percuma!

#################
Apa lagi kosongkan jadual anda dan ajak kawan-kawan, saudara mara semua datang!
Tempat lain akan diberitahu kelak.

' style='padding: 0; border: none;'/>

CARA MEMBUKA AKAUN CDS DAN TRADING YANG BETUL...

Assalamualaikum serta Salam Sejahtera...

Untuk pengetahuan anda pihak kami mendapati terdapat banyak permasalahan dan kesilapan dan pengisian borang-borang CDS dan Trading lantas menyebabkan pembukaan akaun CDS tersebut tergendala.

Bagi memudahkan urusan ini, kepada pelabur yang ingin membuka akaun CDS dengan kenanga Investment Bank Berhad di bawah FY maka di sini FY sediakan garispanduannya. Sila ikut dengan teliti bagi mengelakkan sebarang kesilapan. Terima kasih!



















Setelah siap hantarkan bersama yuran sebanyak RM10.60 kepada alamat yang berikut ini;


Sebarang pertanyaan sila Whatsapp En Yasin 0193346570 pada waktu bekerja.

Sekian. Selamat memulakan portfolio pelaburan saham anda!


FY

' style='padding: 0; border: none;'/>