23 Mac 2022

CATATAN SAHAM FARM FRESH

CATATAN SAHAM FARM FRESH

Oleh FY Al HajMacam-macam sentimen negatif yang kita dengar sebelum IPO Farm Fresh ini disenaraikan hari ini di Bursa Malaysia.


- Apply banyak kat MITI dan dapat banyak takut jadi macam SenHeng.

- Saham berat harga mahal.

- Khazanah nak menjual.

- Ada pihak yang nak cuci duit.

- Saham milik orang Singapore

- dan macam-macam lagi.


Tapiii…


Pemintaan di Bursa Malaysia pagi ini kata lain. Ia naik lebih 30%. Kita ditakutkan supaya tak ambil saham ni sebab ada orang lain yang nak ambil agaknya… Hawhawhaw…


Lepas ni lebih elok kita tak percaya dengan semua ini agaknya.


FY pula pass Farm Fresh kerana kerana keadaan pasaran yang lemau, juga kerana sentimen perang Russia dan Ukraine. Takut merebak lagi teruk. Lagipun ada banyak lagi saham IPO lain yang bakal mendatang. We win some we lose some. Itu asam garam pelaburan.


Apapun tahniah kepada semua yang buat duit dengan IPO Farm Fresh hari ini… Jelas pelaburan IPO masih menarik dan menguntungkan.


Setakat tahun 2022 ini, Loss SenHeng 17 sen. Menang Siab 1 sen dan menang FFB 35 sen. Jadi dah menang 19 sen kalau ikut harga buka IPO tersebut tahun ini.


Nak belajar semua ni?


Cari FY jer…


Tekan jer link kat bawah ni untuk semua khidmat nasihat FY…


https://linktr.ee/advanceforwardtraining


FY Al Haj

Top Performing Remisier

Kenanga Investment Bank

Berhad.


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/ ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup
atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook


' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.