11 Mac 2024

IPO ZANTAT HOLDINGS BERHAD

 


 

Saham IPO Zantat Holdings Berhad

( RM0.25 )

Open : 06 March 2024

Close : 13 March 2024

Balloting : 18 March 2024

Listing : 27 March 2024

Share Capital : RM70M

Total Shares : 280 Mil shares

Fair Value :

Apex ---} RM0.32

Masih sempat nak apply saham ni…


Jom jadi client FY di Kenanga. Nanti FY bantu bagi khidmat nasihat yang terbaik!

GARIS PANDUAN MEMBUKA AKAUN CDS DAN TRADING VIA ONLINE DI KENANGA

Salam Sejahtera Tuan/Puan,

https://youtu.be/RcIt4J5OoVw

👆🏻👆🏻👆🏻

Kepada yang belum pernah buka Akaun CDS di Kenanga, Curve, SILA TONTON DULU VIDEO GUIDELINES DI ATAS UNTUK FAHAM CARA ISI SECARA ONLINE.

Sila KLIK link di bawah ini menggunakan LAPTOP atau PC untuk memudahkan pendaftaran akaun CDS & TRADING di Kenanga secara ONLINE.

https://dco.kenanga.com.my/affiliate?traderCode=20652

PENTING selepas klik link di atas :

DI BAHAGIAN "SELECT A PRODUCT", SILA KLIK  "EQUITY BROKING (STOCK TRADING)"

PERHATIAN PENTING!!!

STEP YANG TERAKHIR DALAM VIDEO TERSEBUT, UNTUK PEMBAYARAN AKAUN CDS RM10.00, TUAN/PUAN WAJIB BUAT PEMBAYARAN SECARA ONLINE DARI AKAUN SENDIRI DAN BUKAN DARI AKAUN 3RD PARTY ATAU COMPANY ATAU ADIK BERADIK, MAK, AYAH ATAU PUN KAWAN.

Dan juga minta tolong Tuan/Puan JANGAN SCAN IC ATAU SELFIE MUKA LEBIH DARI 3 KALI sebab sistem akan Block ke due to Sekuriti Reason.

PERHATIAN

Buat masa sekarang, TENTERA dan POLIS tidak boleh Scan IC di dalam sistem ini. Sila hubungi Cik Ana untuk dapatkan Borang CDS dan TRADING.

Hubungi atau whatsApp Team FY, Cik Ana 011-213 95718 atau En Rashid 011-11736110 sekiranya tidak pasti cara pengisian secara online atau nak isi borang secara manual.

UNTUK INFO - MANUAL application akan ambil masa anggaran 14 hari bekerja berbanding ONLINE application yang HANYA akan ambil masa anggaran 1 jam sahaja utk registration pada HARI BEKERJA.

PENTING : Sekiranya mengalami masalah teknikal berkaitan ONLINE CDS & TRADING AKAUN, Minta tolong Tuan/Puan email NAMA PENUH, H/P dan juga SCREENSHOT masalah teknikal kepada *customerservice@kenanga.com.my dan cc juga kepada jehanshah@kenanga.com.my. Customer service HQ akan bantu sebab mereka yang jaga sistem online ini.


' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.