03 Disember 2012

Seminar Analisa Teknikal Saham, Futures, FKLI, Komoditi, FCPO

Salam Ceria...

Pasaran Saham, Komoditi serta yang lainnya nampak agak sepi kebelakangan ini tanpa sentimen yang jelas. Keadaan ekonomi global yang krang memberansangkan ditambah pula dengan ketidaktentuan keadaan politik dalam negara yang menantikan pilihanraya dan sebagainya hanya membawa kepada pasaran yang lemah tanpa penyertaan para pelabur.

Apapun pada FY pada masa santai atau masa rehat ini mungkin lebih baik kita gunakan masa yang terluang itu untuk belajar dan meningkatkan ilmu pengetahuan dalam bidang pelaburan ini agar kita menjadi lebih baik dan boleh menjana keuntungan di masa pasaran kembali mengambil rentaknya.

Jadi, FY dengan kerjasama Advance Forward telah mengambil keputusan untuk mengundang dua orang penceramah yang merupakan sifu-sifu analisa teknikal bagi menjayakan seminar Supertech Investor yang akan diadakan pada hari Sabtu 8 Disember ini bertempat di Bangunan Getah Asli.

Sebenarnya terdapat seminar Analisa Teknikal yang lain bagi melabur dalam Saham, Futures, Komoditi, Forex dan yang lainnya. Namun demikian mereka mengenakan yuran yang tinggi sehingga RM3000.00 namun demikian kami hanya mengenakan RM350.00 kerana ia bertujuan untuk membantu dalam pembangunan Ummah. Ia bukan bertujuan mencari keuntungan semata-mata.

Persoalannya mudah kekadang mereka ini tak punya track record pun akan keuntungan yang dijana kepada pelabur, malah ada juga yang tak punya kelayakan untuk menyampaikan apa yang mereka sampaikan. Ia sekadar untuk mencari keuntungan semata-mata melalui seminar yang dijalankan.

Di sini FY sertakan bukti keuntungan yang dijana oleh Sifu Ridzuan Ibrahim sepertimana carta di bawah ini.Kemudian, FY menjemput seorang lagi penceramah iaitu Sifu Sharifah Fazliza yang mempunyai kelayakan MSTA kelayakan yang sama dimiliki oleh Dr Nazri Khan. Beliau mempunyai pengalaman selama 20 tahun dalam pasaran saham.

Ilmu pengetahuan kedua-dua mereka ini akan dikongsikan dalam Seminar Supertech Investro yang akan diadakan Sabtu ini.

Sekiranya anda punya masa, jangan lepaskan peluang untuk kita sama-sama belajar dari sifu-sifu ini dalam seminar ini.

Layari – www.seminarsaham.com.my untuk tujuan pendaftaran. FY yakin ia pasti akan memberi manfaat kepada anda.FY juga akan berada di sana sepanjang hari sekiranya anda inginkan sebarang khidmat nasihat.

Sekian dulu. In Shaa Allah, kita jumpa di sana.


FY

Hubungi ;

Azila Ismail – 012 2511755
Zuhri Zain – 012-629 0407
FY – 012 654 0130

Untuk pertanyaan dan pendaftaran.

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.