26 Mei 2016

APA YANG MENARIK DALAM PERSONAL COACHING SAHAM FY?

Assalamualaikum... 

Lama juga FY tak menjengah ke sini disebabkan kesibukan kerja. Dewasa ini Kelas Personal Coaching Saham FY macam pisang panas dimana peserta terpaksa mengambil giliran untuk datang dan belajar akan teknik pemilihan stock IMANTAP juga akan ilmu TIMING menembak tepat saham yang akan dibeli mahupun dijual.


ADA APA DENGAN KELAS PERSONAL COACHING FY TU?

Bagi yang bertanyakan soalan ini, begini jawapannya.

Kelas Personal Coaching FY bakal ;
⁃ Meningkatkan keyakinan anda melabur dalam pasaran terbuka.
⁃ Menjadikan anda celik dan kenal akan saham-saham yang berpotensi dan yang boleh naik.
⁃ Mengelakkan anda terperangkap dengan saham cap ayam dan saham spekulasi.
⁃ Memberikan pengisian yang menyeluruh dari semua segi pelaburan saham di Bursa Malaysia.
⁃ Menggunakan strategi pemilihan saham IMANTAP yang dicipta FY, strategi yang tidak diajar dalam mana mana seminar di negara ini. Strategi yang mudah diaplikasikan oleh mana mana pelabur sekalipun.
⁃ Mosaic theory dalam IMANTAP bakal mengukuhkan keyakinan anda melabur.
⁃ Teknik Perbandingan saham yang terbaik untuk dibuat pelaburan.
⁃ Teknik menembak tepat dan cepat menggunakan analisis TA yang mudah dan berkesan.
⁃ Menggunakan platform Kentrade yang canggih dan penuh dengan maklumat.


Dijalankan dalam group yang kecil.
Interaksi secara langsung.
Dalam bilik seminar yang selesa.

Anda datang buta saham...
Anda balik celik dan terbuka hati dan minda...



Percayalah! Kalau tak takkan semua yang pernah hadir bagi 10 bintang malah lebih lagi?
Tak caya jugak?

Tanya peserta yang pernah datang atau tengok video testimoni mereka yang selalu FY kongsikan.

Kepada anda yang ingin masuk support group PERCUMA FY di WhatsApp, anda cuma perlu berikan NAMA anda kepada 0166667430. Pihak admin akan memasukkan nama anda. Tiada sebarang syarat dikenakan. Apa yang penting ialah anda ada hasrat untuk melabur saham di Bursa Malaysia.

Sekian
FY bukan along
FY cuma nak tolonggg...


Berminat? Hubungi Ramzi 0173730513 untuk menempah tempat anda!

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Komen

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.