06 Mac 2010

Teka teki Corner



1.           Alas apa yang tak boleh digunakan ?
Alasan

2.           Benda apa yang kalau nak pakai kena lempar ?
Jala

3.           Ada seorang pemburu berjumpa mayat manusia dan mayat beruang, yang mana dia tutup dahulu ?
Tutup hidung

4.           Berger apa yang selalu menangis ?
Bergenang air mata

5.           Berger apa yang kena cepat?
Bergegas

6.           Berger apa yang tak duduk diam?
Bergerak

7.           Berger apa yang melekat?
Bergetah

8.           Berger apa yang orang takut ?
Bergegar

9.           Masa kecil dia hitam sudah besar dia putih ?
Micheal Jackson

10.        Masa kecil dia cute, dah besar pun dia cute ?
Sayalah. hawhawhaw.

11.        Kenapa Clark Kent bodoh?
Pakai kasut dua lapis

12.        Kenapa Superman bodoh ?
Pakai spender kat luar

13.        Kenapa Superman lagi bodoh pakai baju ketat ?
Pakai baju Saiz S

14.        Singh apa yang selalu lemas ?
Karam Singh

15.        Singh apa yang hanya hidup bersendirian ?
Jaswan Singh ( Just One )

16.        Singh apa yang suka duduk di air yang dalam dan sejuk ?
Kuldip Singh  ( Cool dip )

17.        Orang Jawa yang gagah perkasa ?
Suparman

18.        Orang Jawa suka bertanya ?
Azman ( Ask man )

19.        Orang Jawa yang suka mainan ?
Toiman

20.        Orang Jawa dua jantina ?
Herman

Faizal Yusup

Facebook : Faizal Yusup
Revolusi Baru Kecemerlangan Diri!

PS - Anda suka blog ini? Tolong saya hebahkan pada semua rakan-rakan anda atau linkkan blog saya ni kepada blog anda okay? Ada banyak manfaat untuk semua. InsyaAllah.

Terima kasih…

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Komen

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.