20 Februari 2023

KENAPA TEAM FY JUMPA KOPERASI DAN INSTITUSI

 Koperasi Pegawai Kerajaan Daerah Johor Bahru Berhad

11/2/2023

Hari Nie FY dan Team meeting bersama Koperasi Pegawai Kerajaan Daerah Johor Bahru Berhad di JB.


KENAPA TEAM FY JUMPA KOPERASI DAN INSTITUSI

FY dapati kebanyakan koperasi yang melabur saham di tahun 90an dahulu mengalami kerugian yang besar oleh sebab kejatuhan pasaran saham pada tahun 1997-98 dahulu kerana Krisis Kewangan Asean. Ini menyebabkan kebanyakan koperasi takut untuk melabur dalam pasaran saham di Bursa Malaysia.


Namun demikian kebelakangan ini saham-saham IPO telah diperuntukkan di MITI jadi ia membuka peluang kepada Koperasi untuk melibatkan diri dengan pelaburan saham IPO yang berisiko rendah tetapi membawa pulangan yang tinggi ini.


Oleh kerana kebanyakan Koperasi ini tidak mempunyai department Pelaburan jadi Team FY bertindak membantu dari A-Z mengenai pelaburan saham ini bermula dari pendidikan, pembukaan akaun CDS, untuk memohon saham-saham IPO di MITI, Private Placement juga di pasaran terbuka. Besar harapan kami agar koperasi-koperasi ini dapat bertatih dan akhirnya berdiri dengan sendirinya dalam bidang ini.


InshaAllah dengan sokongan kami Koperasi akan dapat menjana pendapatan yang seterusnya diterjemahkan kepada dividen yang diagihkan kepada ahlinya yang rata-ratanya orang kita bersesuaian dengan perjuangan untuk meningkatkan ekonomi ummah.


Kami pula? Dapat akaun CDS pun okay dah! Hawhawhaw…

FY Al Haj
PS - Kalau anda kenal mana-mana ALK koperasi dan ingin usahasama dengan Team FY dalam agenda sebegini, hubungi jer FY di talian 0166667430. Thanks!!!


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.