10 November 2022

BELAJAR APPLY IPO AWAM DAN IPO MITI DI SEMINAR FZTH. JOM BOOKING SEMINAR FZTH.


IPO Awam di Maybank2u, Cimb click Dan lain-lain


Peringatan kepada semua pelabur, tinggal sehari sahaja lagi untuk Apply IPO Awam INFOMINA, ECA Dan LEFORM BERHAD. 


Pelaburan IPO adalah salah satu cara termudah untuk buat duit dalam pasaran Saham Bursa Malaysia. Low risk tapi pulangannya tinggi. 


Tapi sebelum anda nak apply saham IPO nie kena la ada ilmunya. Jemput datang ke Seminar FZTH bersama Tuan Haji FY. Sekarang ada promosi akhir tahun sekiranya anda berminat untuk menghadiri Seminar FZTH di Nilai. 


PROMOSI SEMINAR SAHAM FZTH HUJUNG TAHUN 2022


Berita baik buat semua pelabur saham! Peluang untuk belajar melabur saham dengan Sifu Faizal Yusup dan Zuhri Zain!


Af Training akan menganjurkan 3 lagi sesi seminar saham From Zero to Hero sebagai penutup tahun ini di Dewan AF Training di Nilai dengan harga promosi.


Memandangkan keadaan inflasi dewasa ini pihak kami mengambil keputusan untuk memberikan promosi beli satu seat pada harga RM1290 anda akan dapat FREE satu seat lagi. Beli satu dapat dua!!!


Jadi ajaklah suami, isteri, saudara mara, rakan taulan untuk menghadiri seminar saham yang serba lengkap ini. Tahun depan yurannya akan naik kembali seperti biasa.


Promosi ini hanya untuk tarikh dan lokasi seminar berikut;


FZTH NILAI


Tarikh :  26 & 27 Nov 2022

              (Sabtu & Ahad)

Lokasi: Dewan AF Training 

              Putra Nilai, Nilai

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


FZTH NILAI


Tarikh : 10 & 11 Dec 2022

              (Sabtu & Ahad)

Lokasi: Dewan AF Training

              Putra Nilai, Nilai

 Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


Pilihlah tarikh mana yang sesuai. Jangan risau, Seminar ini diiktiraf oleh Bursa Malaysia! FY pun pemenang Anugerah Bursa Malaysia. Anda berada di tempat yang betul untuk belajar melabur saham. 


Sekiranya anda berminat, ingin mendaftar dan ada pertanyaan lanjut mengenai Seminar From Zero To Hero ini, anda boleh Hubungi Pn Hajah Azila di talian 016-6641755.


Tempat adalah terhad - FIRST COME FIRST SERVE BASIS


Sekarang Anda boleh mendapatkan harga Promosi untuk Seminar FZTH di Nilai. Untuk pertanyaan lanjut untuk harga promosi Seminar FZTH boleh hubungi Hajah Azila di talian di atas.


Jom! Jom!


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.