09 Jun 2023

SAHAM IPO EDELTEQ TERBANG!!

SAHAM IPO EDELTEQ TERBANG!!!


Listing Date: 7 Jun 2023

Board: ACE

Sector: Technology

Subsector: Tech Equipment 

IPO Price: RM0.24


Assalamualaikum w.b.t.


Sedikit perkongsian.


Semalam saham IPO EDELTEQ HOLDINGS BERHAD disenaraikan di papan ACE Bursa Malaysia:


Saham EDELTEQ ditawarkan pada harga RM0.24 dan dibuka pada harga RM0.75 dengan kenaikan sebanyak RM0.51 atau 212.50%! Ia naik setinggi RM0.80 dan kemudiannya ditutup pada harga RM0.73 dalam pasaran Bursa Malaysia yang lemah

kebelakangan ini.

(rujuk lampiran).


Setelah 3 IPO sebelum ini dibuka rendah namun demikian Edelteq saham teknologi yang tidak ditawarkan di MITI memberikan pulangan yang tinggi untuk para pelaburnya walaupun ia dipalit dengan isu saman terhadap pengarahnya sejurus sebelum ia disenaraikan.


Kita nantikan banyak lagi saham-saham IPO lain yang bakal disenaraikan tahun 2023 ini antaranya ;


1. MSTGOLF

2. KGW

3. DAYTHREE DIGITAL

4. SKYWORLD 

5. dan banyak lagi


Sekiranya anda ingin mengambil peluang menjana keuntungan dari saham-saham IPO ini jemputlah sertai seminar saham FZTH yang FY jalankan dari masa ke semasa.


Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk keterangan lanjut 


atau anda boleh daftar terus di ;


www.seminarsaham.my


FIRST COME FIRST SERVE BASIS


Jomm... 


FY Al Haj

Top Performing Remisier

Kenanga Investment Bank Berhad


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 6 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 12 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya atau layari terus ke www.seminarsaham.my. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari!

Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.