13 Julai 2023

TESTIMONI SEMINAR FZTH

Seminar From Zero To Hero


Seminar Saham From Zero To Hero bersama Tuan Haji FY sudah lebih 10 tahun di jalankan. Tapi apa yang istimewanya Seminar FZTH ini? Di sini saya akan kongsikan berapa fakta yang menarik mengenai Seminar FZTH. 


~ Seminar ini dijalankan selama 2 hari dan seminar ini tiada upselling kerana 2 hari seminar ini dijalankan sudah cukup untuk anda mempelajari ilmu lengkap pelaburan di Bursa Malaysia.


~ Selain itu seminar FZTH disampaikan 2 orang speaker yang berlesen, berpengalaman dan berkelayakan dalam bidang ini iaitu Tuan Haji Faizal Yusup (Pemenang 6 Anugerah di Bursa Malaysia) bersama Zuhri Zain MSTA (UK) yang pernah menjadi hos rancangan di Nadi Ekuiti. 


~ Modul, makanan dan minuman juga akan disediakan (3 Kali sehari), Group Support serta khidmat nasihat percuma di WhatsApp juga akan diberikan kepada yang menyertai Seminar FZTH Ini. 


~ Pengisian Seminar FZTH selama 2 hari ini sesuai untuk pelabur IPO, Investor mahupun trader. Dari yang zero kepada yang berpengalaman yang ingin melengkapkan ilmu pelaburan saham.


~ Lebih 10000 alumni yang telah menyertai Seminar FZTH ini semenjak ia dijalankan pada tahun 2010.


Berikut adalah antara testimoni daripada peserta yang pernah menyertai Seminar FZTH ini.👇👇👇


https://www.youtube.com/watch?v=JZGyAzoEn8Y&list=PLxTga73a9zxofMC_cwvbJzRPTCdMwWFHB


https://www.youtube.com/watch?v=cX5jYD_UZb4&list=PLxTga73a9zxofMC_cwvbJzRPTCdMwWFHB&index=12


https://www.youtube.com/watch?v=yx-Vrno7EUg&list=PLxTga73a9zxofMC_cwvbJzRPTCdMwWFHB&index=13


https://www.youtube.com/watch?v=c4FkRRtRhuI&list=PLxTga73a9zxofMC_cwvbJzRPTCdMwWFHB&index=17


Jadi, kalau anda serius nak melabur saham di Bursa Malaysia dan menjana keuntungan secara pasif jemputlah datang.


Seminar FZTH Julai 2023


Jadual terkini Seminar FZTH untuk bulan Julai 2023 akan diadakan di Dewan Seminar AF Training Nilai Dan Hotel Iconic Pulau Pinang.. 


Warga utaraa. Jomm... 


Berikut ini ialah jadual terkini Seminar Saham FZTH Julai 2023 ;

Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk keterangan lanjut atau untuk tujuan pendaftaran…


atau daftar terus di 


www.seminarsaham.my 


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya atau Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari!

Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.