31 Oktober 2018

TIP SAHAM HARI HARI?

TAKDER TIP TU BAGUS!

Ramai pelabur saham yang nak tip saham hari-hari sebab kalau boleh nak buat duit hari-hari.

Tip saham FA hari-hari ada sebab setiap hari ada sahaja Research House yang membuat analisa berasaskan nilai syt dan memberikan harga sasaran untuk sesuatu saham tersebut lantas memberikan saranan mereka samaada untuk membeli atau menjual saham yang dianalisa itu.

Tip saham TA pun hari-hari ada selagi ada signal baik short term atau long term. Kalau tak ada monthly ada kat weekly, kalau tak ada kat weekly ada kat daily dan begitulah seterusnya.

Masalahnya adakah saham ini comfirm akan naik?

Dalam team FY berbeza kami akan selidik semua perkara dan anda kami yakin ia akan naik barulah kami memberikan tip saham tersebut. Pun begitu kami bukan Tuhan ada juga tip yang kami bagi itu tak naik dan perlu cut loss kerana ia ke bawah. Apapun itulah lumrah dan hakikat melabur saham.

Apa yang penting ialah tip yang menang lebih banyak dari tip yang kalah dan akhirnya secara purata anda menjana keuntungan.

Pun begitu kebelakangan ini Bursa Malaysia agak senyap untuk pelabur saham memandangkan pelabur menanti bajet pertama yang akan dibentangkan oleh kerajaan baru Jumaat ini.

Jadi tak ada tip saham pun bagus juga!

FY Al Haj

Nak melabur saham sebagai alternatif pelaburan anda?

Cari FY... 0166667430

*PERHATIAN : PELABUR LEMBAH KELANG, UTARA DAN SELATAN*

SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO SETERUSNYA BERSAMA FAIZAL YUSUP

*FZTH JB*
Sabtu dan Ahad
17 & 18 Nov 2018
GBW formerly known as Grand Blue Wave Hotel
Johor Bahru

*FZTH PENANG*
Sabtu dan Ahad
24 & 25 Nov
Hotel Ixora, Prai,
Pulau Pinang

*FZTH BANGI*
Sabtu dan Ahad
8 & 9 Disember
Dewan DIFKA, Seksyen 7
Bangi

*PERIHAL SEMINAR FROM ZERO TO HERO*
Seminar From Zero to Hero ini adalah seminar 2 hari dengan pengisian saham yang lengkap yang mana anda boleh menjadi Investor yang berhemah dan Trader yang bijak bila pulang dari seminar tersebut.

Ia sesuai untuk pelabur zero mahupun yang berpengalaman.

Memggabung 3 segmen
Basic - Seminar Basic Super Investors
Intermediate - Woksyop Technical Analysis
Advance - Personal Coaching

Anda akan belajar dengan FY @ Faizal Yusup satu satunya remisier yang menjadi speaker Suruhanjaya Sekuriti bersama
Zuhri Zain MSTA bagi pengisian Analisa Teknikal.

Sila bawa lap top dan kalau boleh bawa broadband sekali kerana dikhuatiri wifi hotel perlahan.

Jumlah peserta terhad kepada 50 orang sahaja.

Anda juga akan mendapat ;
secara percuma
Kit program
Khidmat nasihat FY seumur hidup
Group WhatsApp Ekslusif SuperTrader
Tip tip pelaburan saham
Pembukaan akaun CDS, Trading dan Online percuma. Anda perlu membawa ic dan penyata bank bagi tujuan ini.
3 Ebook percuma.

Semua ini dengan harga promosi RM1490.00 sahaja. Seminar FZTH dua hari ini sudah memadai untuk menjadikan anda hero dalam pasaran saham Bursa Malaysia.

Jangan tunggu lagi daftar secepat mungkin kerana ditakuti tempat duduk penuh.

Bayar yuran anda ke akaun Maybank
ADVANCE  FORWARD TRAINING AND CONSULTANTS

*505103405396*

WhatsAppkan bukti pembayaran kepada Puan Azila 0166641755 bagi menempah tempat duduk anda kerana tempat adalah terhad!

Atau

Hubungi terus Puan Azila Ismail 0166641755 untuk mendaftar.

#################

Apa lagi?  Kosongkan jadual anda dan ajak keluarga, kawan-kawan, saudara mara semua datang!

WhatsApp 0166667430 kalau nak masuk group saham FY!

Perkhidmatan FY di Wasap! Kasi wasap jer!!!

http://personalcoachingsaham.wasap.my/
http://ebooksaham.wasap.my/
http://seminarsaham.wasap.my/
http://videosaham.wasap.my/

Pelaburan ilmu yang pasti menguntungkan!

FY Al Haj
www.faizalyusup.net

PS - *Kelas Live Trading TA Advance*
Hubungi Ramzie 0173730513 untuk mendaftar.
Hanya sesuai untuk pelabur yang ada asas TA.

' style='padding: 0; border: none;'/>

Tiada ulasan:

Catat Komen

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.