03 Julai 2012

Terkini Mengenai Saham FGV


Nota kecil -

Saranan FY - Kalau ada saham Felda Global Ventures masih dalam tangan, jual pada hari Khamis atau Jumaat ni, lepas tu boleh beli balik pada harga yang lebih murah selepas itu. InsyaAllah...

FY


PS - Kepada pelanggan FY dan bukan pelanggan FY yang pembaca setia blog ini yang dah untung saham Gas Malaysia dan FGV ni datanglah seminar FY yer. Tanda sokongan pada usaha FY dalam blog ini. Nanti kalau FY merajuk tak nak tulis blog lagi macamana? Hehe...

Daftar kat sini ;


Terima kasih. FY menghargainya!

' style='padding: 0; border: none;'/>

11 ulasan:

  1. Kenapa FY cadangkan begitu? Apakah faktor yg menyebabkan harga akan turun selepas Jumaat ni?

    BalasPadam
  2. Kenapa Tuan FY jangkakan harga FGV turun lepas Jumaat ni? Terimakasih berkongsi ilmu dengan kami-kami semua ni.

    BalasPadam
  3. Saya rasa sebab 7 Julai hari Peneroka. jadi, sebelum sambutan, mestilah ada last minute touch up supaya nmpk cantik.. mgkn itulah waktu yg terbaik (stabil)..

    BalasPadam
  4. Salam saudara fy, berapa harga yg paling terbaik utk dibeli n bilakah fgv akan buat "swing" comeback?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi syarikat israel pun beli juga, tu yg malas nak main fgv

      Padam
    2. apa maksud awak sykt israel beli gk?

      Padam
  5. bila nak buat seminar kat pantai imur

    BalasPadam
  6. bla fynk buat seminar di utara plak

    BalasPadam
  7. Owh, nampaknya kedatangan 12 anak-anak tiri Felda (call warrant mengganggu perjalanannya.) Pelabur selalu ingat call warrant ada kaitan dengan Felda tetapi sebenarnya ia diterbitkan oleh pihak ketiga dan tanpa pemahamanan akan perkiraannya maka kebarangkalian kerugian amatlah tinggi.

    BalasPadam
  8. InsyaAllah FY dengan bantuan Advance Forward akan bergerak dari satu bandar ke Bandar yang lain untuk berkongsi ilmu pelaburan ini kepada anda yang berminat. InsyaAllah FY akan berada di Kuala Lumpur Sabtu 14hb Julai ini, Kuching Sarawak pada 15 September nanti, Ipoh pada bulan Oktober dan bandar-bandar lain pula nanti. Kepada tuan puan yang membaca blog ini dan berminat untuk menyertai seminar ini, datanglah bila kami tiba di sana nanti. Sokongan anda amat FY hargai...

    BalasPadam
  9. FY saham IRIS ok ke klu nak beli?

    BalasPadam